Hírek

Vasárnapi találkozás Böjte Csaba testvérrel Vasárnapi találkozás Böjte Csaba testvérrel
Domus Pacisba látogat Böjte atya! Gyere csatlakozz!
Megtekintés
Alkotótábor A Domus Pacisban Alkotótábor A Domus Pacisban
Kenyeret adtál nekünk a foldből és az égből.
Megtekintés
Családok Emmausz - találkozója a Domus Pacisban Családok Emmausz - találkozója a Domus Pacisban
A Domus Pacis adott helyt annak a Család találkozónak, amit a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával, a Poverello Alapítvány szervezett április 28- án.
Megtekintés
Hirdetés: Búcsú a Domus Pacisban Hirdetés: Búcsú a Domus Pacisban
Az idén is július utolsó szombatján, azaz 27-én kerül sor a Domus Pacis védszentjének, az Angyalos Boldogasszony (Porciunkula) megünneplésére.
Megtekintés
A bácskai Hazajáró túra a Domus Pacisban pihent meg A bácskai Hazajáró túra a Domus Pacisban pihent meg
Otthonról, hazatérni – ebben a szellemiségében szervezte meg idén első alkalommal a Hazajáró Egylet a bácskai Hazajáró túrát. Március második szombatján közel ötven anyaországi és délvidéki Hazajáró gyűlt össze Szabadkán, hogy együtt fedezzük fel Észak-Bácska magyar kincseit.
Megtekintés
Az MTTK gólyatábor Az MTTK gólyatábor
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar Hallgatói Önkormányzata 2018. szeptember 25-én, kedden megnyitotta kapuit az egyetemünk újdonsült elsőéves hallgatói előtt a 6. Gólyatábor elnevezésű programunkkal. A Gólyatábor helyszínéül a horgosi Domus Pacis lelkigyakorlatos ház szolgált.
Megtekintés
Búcsú a Domus Pacisban Búcsú a Domus Pacisban
Az idén is szeretettel várjuk önöket!
Megtekintés
Az újvidéki ferences Agapé Könyv és Lapkiadó Kft. 40 éves jubileumi ünnepsége Az újvidéki ferences Agapé Könyv és Lapkiadó Kft. 40 éves jubileumi ünnepsége
Az Agapé Könyvkiadó fennállásának és működésének 40. évfordulóját ünnepelte. Az Agapé Könyvkiadó a vallási irodalom és kultúra terjesztője és megszilárdítója. Szinte egyedüli könyvkiadóként foglalkozik katolikus sajtó- és könyvkiadással, immár negyven éve itt a Vajdaságban.
Megtekintés
A Keresztény Értelmiségi Kör Nagyböjti lelki napja a Domus Pacisban A Keresztény Értelmiségi Kör Nagyböjti lelki napja a Domus Pacisban
„Az ember földi életének minden pillanata és minden eseménye elvet valamit a lelkében.” Thomas Merton gondolatának a jegyében tartotta meg érdekfeszítő előadást ft. Zsúnyi Tibor bácskertesi plébános, aki először volt vendégelőadó a KÉK rendezvényén. A tagság és a szimpatizánsok körében is mind népszerűbb egy napos programon 14 vajdasági településről több, mint 110-en vettek részt.  
Megtekintés
Cserkész őrsvezetőhétvége Cserkész őrsvezetőhétvége
Horgoson a Domus Pacis közösségi és lelkigyakorlatos ház adott otthont a Vajdasági Magyar Cserkészszövetség XXI. számú őrsvezetőképzésénék záró programjának.
Megtekintés
II. Vajdasági Civil piknik II. Vajdasági Civil piknik
A jó példa ragadós? – civil jó gyakorlatok. Hétvégén tartották meg a II. Vajdasági Civil Pikniket a Vajdasági Magyar Civil Szövetség szervezésében a Horgos melletti Domus Pacis lelkigyakorlatos házban.
Megtekintés
Domus Pacis vendége volt Herczegh Anita Domus Pacis vendége volt Herczegh Anita
A Hajdújáráson megszervezett Magyarok Kenyere záróünnepsége után, a horgosi Domus Pacis számos rangos személyt látott vendégül.
Megtekintés

Kövess minket