Hírek

Jószolgálati látogatásra érkezett Vajdaságba a magyar köztársasági elnök felesége Jószolgálati látogatásra érkezett Vajdaságba a magyar köztársasági elnök felesége
Jószolgálati látogatásra érkezett Vajdaságba a magyar köztársasági elnök feleségeHerczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége és Harmath Károly ferences rendi atya, a Poverello Alapítvány kuratóriumának elnöke.
Megtekintés
Az MTTK gólyatábor Az MTTK gólyatábor
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar Hallgatói Önkormányzata 2018. szeptember 25-én, kedden megnyitotta kapuit az egyetemünk újdonsült elsőéves hallgatói előtt a 6. Gólyatábor elnevezésű programunkkal. A Gólyatábor helyszínéül a horgosi Domus Pacis lelkigyakorlatos ház szolgált.
Megtekintés
Búcsú a Domus Pacisban Búcsú a Domus Pacisban
Az idén is szeretettel várjuk önöket!
Megtekintés
Az újvidéki ferences Agapé Könyv és Lapkiadó Kft. 40 éves jubileumi ünnepsége Az újvidéki ferences Agapé Könyv és Lapkiadó Kft. 40 éves jubileumi ünnepsége
Az Agapé Könyvkiadó fennállásának és működésének 40. évfordulóját ünnepelte. Az Agapé Könyvkiadó a vallási irodalom és kultúra terjesztője és megszilárdítója. Szinte egyedüli könyvkiadóként foglalkozik katolikus sajtó- és könyvkiadással, immár negyven éve itt a Vajdaságban.
Megtekintés
A Keresztény Értelmiségi Kör Nagyböjti lelki napja a Domus Pacisban A Keresztény Értelmiségi Kör Nagyböjti lelki napja a Domus Pacisban
„Az ember földi életének minden pillanata és minden eseménye elvet valamit a lelkében.” Thomas Merton gondolatának a jegyében tartotta meg érdekfeszítő előadást ft. Zsúnyi Tibor bácskertesi plébános, aki először volt vendégelőadó a KÉK rendezvényén. A tagság és a szimpatizánsok körében is mind népszerűbb egy napos programon 14 vajdasági településről több, mint 110-en vettek részt.  
Megtekintés
Cserkész őrsvezetőhétvége Cserkész őrsvezetőhétvége
Horgoson a Domus Pacis közösségi és lelkigyakorlatos ház adott otthont a Vajdasági Magyar Cserkészszövetség XXI. számú őrsvezetőképzésénék záró programjának.
Megtekintés
II. Vajdasági Civil piknik II. Vajdasági Civil piknik
A jó példa ragadós? – civil jó gyakorlatok. Hétvégén tartották meg a II. Vajdasági Civil Pikniket a Vajdasági Magyar Civil Szövetség szervezésében a Horgos melletti Domus Pacis lelkigyakorlatos házban.
Megtekintés
Domus Pacis vendége volt Herczegh Anita Domus Pacis vendége volt Herczegh Anita
A Hajdújáráson megszervezett Magyarok Kenyere záróünnepsége után, a horgosi Domus Pacis számos rangos személyt látott vendégül.
Megtekintés

Kövess minket