Helyiségeink

A Domus Pacis ház 17 vendég szobával rendelkezik, ahol összesen 49 személy számára tudunk ágyat biztosítani. Pótágyakkal akár 55 főt el el tudunk szállásolni.
A szobák egy részében fürdőszoba hideg- meleg vízzel. A többi szoba számára a folyósokon található a közös zuhanyozó és toalett helység.

  • Két ágyas szobánk

  • Három ágyas szobánk külön fürdő helységgel

  • Kápolnánk védőszentje az Angyalos Boldogasszony (Porciunkula). A kápolnában 30-40 ember számára tudunk ülőhelységeket biztosítani.

  • Az épület legnagyobb terme 50-80 fő befogadására alkalmas. Külön konyha helységgel rendelkezik, ahol csoportok számára ebédet készítenek és a nagyteremben felszolgálják az otthon alkalmazottjai. A nagyterem akusztikája, berendezése alkalmas esküvők, találkozók és akár konferenciák számára is

  • A nagyterem mellett egy kisebb konferencia berendezett teremben lehetőség van előadások és csoportos beszélgetések szervezésére

Az otthont egy kellemes csendes fásított terület veszi körbe. Ennek köszönhetően nagyon jó sétákat, csendes beszélgetéseket lehet rendezni a fák alatt és a fák mentén kiépített padokon, teraszokon. A tanya előudvarát kisebb tavak veszik körbe, kellemes séták helye.
Előudvar és parkoló:

 

 

A belső udvar egy igazán kellemes atmoszférát ad látogatónak, egy kis csordogáló tavunk és a kellemes fák árnyéka sok vendégünk kedvenc helye.
Belső udvar:

A hátsó udvarunk táborozásra és más sport eseményekre ad lehetőséget, kibontakozási lehetőséget.

 

Galéria

Kövess minket